SMASH OR PASS!? (CELEBRITY EDITION) *SHE DUMPS ME*

SMASH OR PASS!? (CELEBRITY EDITION) *SHE DUMPS ME*


.m21 legend du *** skojar Jag vill inte spela Ey yo hur är läget det är din pöjk Wolfie Och idag är jag tillbaka med någonting jag inte vill göra. Okej hörni. Men ni höll hela tiden på att kommentera på alla mina jävla videos Wolfie, gör the “smash or Pass challenge” Wolfie gör den jävla Pass Smash Trash Cash Bash fanskaps fan Ok jag ska göra det! Men.. För att jag gör det behöver jag att ni gör något för mig. Jag vill att ni går ner och slår tummen upp knappen, jag vill ha 200,000 gillningar , för att det här kommer att vara cringe. okej, jag och min flickvän kanske kommer bråka.. Inga garantier än, men jag såg för många par göra det här på Youtube Men jag kunde inte hålla mig, okej! Så idag har jag min flickvän med mig Sylvia här!
Det här är min flickvän Sylvia och om ni inte visste om min flickvän så.. Det har varit för många bra videos med mig och Sylvia på min kanal. Normalt så gillar jag att kalla det här spelet “tillits spelet”. Jag ville inte spela det här spelet. Jag ville inte filma det här… för din säkerhet, och din hälsa. Jag är avundsjuk.. och lite knäpp, så det här kommer inte funka bra… Jag kan inte ens tro att det är är ett spel, och Varför spelar alla med sin fucking flickvän?? Det är som yo, spela med dina kompisar. Det var du som ville göra det här! Varför ville du göra det här med mig? Det kommer förstöra vårat förhållande. Så här kommer det funka, vi har två papperslappar, vi har denna… …Och vi har denna… Så Ligga med eller pass… Jag kommer ha en lista på massa kill kändisar, Sylvia kommer ha en lista på massa tjej kändisar.. Och hon måste säga om hon skulle ligga med eller passa mina kändis val. Så kommer jag säga om jag skulle ligga med eller passa hennes kändis val. Jag önskar värkligen att det fanns mer till det här spelet… men det är så enkelt som det låter. Så om vi når 200,000 gillningar på denna video.. Så spelar jag med mina föräldrar… Jag kommer få min mamma och pappa att spela det här jävla spelet. Så nu eehh.. förstör vi vårat förhållande… Så jag vet inte varför… men alla jag valde är ..Jag såg din lista och den var såå lång… Ja.. jag valde många personer. Du är väldigt nyfiken.. Jag är inte så nyfiken det är det.. Tänk på mig såhär…. jag är en kille som förstår att en annan kille kan se bra ut Jag är inte en sån kille som bara “ååh fuck alla killar usch asså wtf, jag är den enda snygga killen”.. Jag förstår det också, om andra tjejer. Men såklart du gör det du.. ..Men det betyder inte att jag vill veta om du skulle ligga med dom.. Jag vill inte veta.. okej.. Jag skulle helst inte vilja veta..

Det är inte jag som vill veta, WolfFam vill veta Så jag kommer fråga dig.. Det här spelet är 100% ärlighet, så du måste tala sanning. Så den första som jag kommer fråga dig från min lista.. Vänta, varför får du va först? Bless, gå först.. okej, Kanye West *fnitter* Jag passar.. Varför ska du passa på Yeezy? För att jag känner att han är lite för galen för mig… Det finns ingen personlighet i det här spelet, det är vem du ligger med… och vem du passar ….. *Sylvia pratar i bakgrunden* Nej det gör du inte. Ok.. umm… vad är du, intim älskare? *fnitter* Aa Okej här.. Nej! nej nej nej nej.. Nej, jag vill fortfarande inte ligga med honom. Jag vet inte jag är inte attraherad av honom. Okej bra, för om du hade velat ligga med han, hade jag ställt mig upp och gått ut rån det här rummet. Varför? Kanye West?! Varför skulle du vara förnedrad av det..? Han har talang.. fan jag skulle inte ligga med han vad menar du Kim Kardashian..

Ja, och jag har alltid undrat hur det hände.. För Kim…

Vad menar du? Yo, ingenting..Jag skulle säga att Kim.. hon är framgångsrik.. Nästa fråga. Okej den första människan på den här listan.. Jag ska vara ärlig… du måste vara redo för det här.. Är du redo? Du måste lova mig att det är ingen biff efter denna videon. Okej, den här människan är som en diamant.. Hennes namn är.. Sylvia Ghani. Ut härifrån! fråga mig en äkta kändis! Vad väljer du?? Du har under 1 million prenumenanter, du är ingen kändis. Han är så elak! okej, “S” klubben, attackera han i kommentarsfältet nu! Okej, en ärlig fråga… Selena Gomez. Smash. Varför är du så snabb på att svara? Liggggaa Du har tänkt på det förr. Vad menar du? Varför har du tänkt på det? Ok, varför frågade du det då? okej, alla vet, gå tillbaka till mina videos typ 3 år sedan… Selena Gomez har alltid varit typ mitt nummer 1 Typ, ut av alla tjejer.. Din numer 1? din nummer ett? Nummer 2.. nummer 2.. nummer 2.. nummer 2 Jag går.. Nummer två! Nummer två!! Selena Gomez har alltid varit min riktiga Kändis Crush Jag har alltid gillar små.. okej vi kallar dom “LG’s” men asså liksom små tjejer.. och varför skriker du det? asså lugna ner dig, svara inte så fort utan tänk på det..

Okej okej.. Smash.. Okej så min nästa kändis är.. PASS! Jag menar jag skulle ligga med han för i helvete! Varför är pass i mitt huvud men du skriker att du vill ligga med henne, som att du är är redo att ligga? ..Det var Selena Gomez.. The Rock. Han skulle krossa mig.. Varför fantiserar du om det? HAHAH Vill du ligga eller inte? det är inte liksom yo, vad skulle han göra med mig? The Rock är liksom.. Ger jag fan i Lägg upp pappret. Jag tror.. jag tror jag skulle pass varför? För att han skulle ha sönder mig! Jag kan inte inbilla mig det Hulken är som mig med typ 30 pounds av muskler. Och du skulle ändå ligga med mig, varför? För att jag är en fetare Rock? ??? Okej jag skulle ligga med han om jag hade typ två drinkar i mig. Gillar du att höra det? Gillar jag att höra att du skulle ligga med The Rock om du var full? ..Så du skulle.. Varför försöker du övertyga mig att ligga med folk? Jag försöker inte övertyga dig Jag håller mig fortfarande med pass Jag säger.. att i slutet av dagen Jag håller mig till pass för att jag kan inte föreställa mig det Jennifer Lopez *skrattar* Vad menar du? Vad menar du? Jag skulle ligga med henne Gillar du äldre kvinnor? Nej! Men det är Jlo! Selena and Jlo! Men vilka skulle jag välja? Såklart så vet jag att du kan ligga med alla dom här tjejerna om du velat.. Va mer petig! Fråga mig någon som är uppe i luften. Om du var singel, skulle du ligga med dom eller inte? Om dom bara kom ligg med mig Och om man vet att dom är kända och allt? Ja, visst. Det spelar typ ingen roll om dom är kända eller inte. Jag känner att Jennifer Lopez verkligen ser bra ut, liksom bara titeln, men ja jag skulle ligga med henne. Jag skulle säga utan titeln, typ om du skulle se henne ute på gatan. Okej, ja jag skulle ligga med henne, nästa fråga. Han ligger fortfarande, jag försöker övertala honom ur det. Jag är väldigt nyfiken på den här.. Tory Lanes. Jag älskar Tory Lane’s musik. Ja, men det är hur han ser ut. Jag skulle ligga med han, om jag visste om hans musik och allt. Det handlar om hur han ser ut, bara Baserat på bara utseende? Jag antar att det kan handla om musik också.. Men han kommer inte sjunga för dig, typ *sjunger* Svara på den jävla frågan! Pass?? Ja, jag passar på Tory Lanes.

Bra bra, Tack gode gud Hans ansikte ser inte så bra ut, men hans kropp är fin. okej, men det är inte så djupt. Chantel Jeffries Såklart du skulle ligga med henne! Vem ska jag fråga?! Chantel Jeffries, WTF Pass!.. ligga Vem ska jag välja?? Typ några tjejer som är uppe i luften. Jag väljer alla tjejer, som är typ bedårande! Okje, för att jag har fler på min lista än Sylvia, så kommer jag bara säga några, och du måste bara speedround. Boom. Boom. Boom. Boom. Boom. Du har typ två sekunder på att svara, sen svarar du, för att om jag frågar dig fort är det bara.. sanning Nu kör vi Justin Bieber. Jag hatar dig. Jag är en believer, sen länge! Fan, du jag är klar med det här spelet! Det här spelet är wack! Jag vill inte spela! okej, visst, här.. The Weekend. Fantastiskt. För om du hade velat ligga med han hade jag kastat min mobil mot väggen. Donald Trump. Vafan? Fantastiskt. Luis, från One Direction? Okej, kanske utan hans ansikts hår.. Pass Jesus! Han är inte min typ. Okej.. Big Sean. Är du seriös? Ja *fnittrar* Vad menar du? Du som frågade! Han är typ 5.1 inches lång Jag tycker han ser bra ut. Jag hatar dig. Och jag gillar verkligen hans musik. Du ska inte ligga med hans musik Jag sa att han också såg bra ut. Det här spelet är skräp. Jag älskar dig jätte mycket ändå Ta bort dina händer från mig. Pharell Ledsen Pass, Pharell Travis Scott Skämtar du med mig?? Vad menar du?! Jag lär mig massor från dig. Du gillar dessa fucking rockstjärn typer. Sluta! Jag skäms, jag ändrade mig.. nästa Håll upp den.

Nästa!

Håll upp den! Jag gav mitt svar. Håll upp den! Vad sa du..? Så WolfFam vet vilken? Jag hatar dig. Det här är som ett plåster, låt oss bara få dom snygga bort från listan. Chris Brown. Såklart så vet du vad jag kommer göra.. Ledsen Vad menar du..? Du älskar han, jag vet att du skulle ligga med han Jag skulle inte ligga med han.. Du är beroende av honom! Jag älskar Chris Brown Det betyder inte att jag skulle ligga med honom! Justin Bieber och Chris Brown skulle vara din idéaliska situation Wtf är fel på dig? Okej det var min speedround, det här spelet suger, fråga mig den nästa.. Det är allt jag får? Vad menar du? jag kan inte speedrounda alla Den enda som jag är 100% säker på att jag skulle ligga med, är Chris Brown. okej. Resten är bara.. jag antar väl det. Jag drar! ..Och Justin Bieber Resten gav du mig inte bra personer, det är så irriterande. Vad menar du?! Jag sa nej till alla men alla på min lista skulle du ligga med! Du sa ja till Chris Brown, du sa ja till Travis Scott Dom var typ ja visst jag skulle väl …

Och du sa ja till Justin! Vad menar du? du sa ja till mer än vad du sa nej till! Jag var bara entusiastisk om två, resten var typ… ..Varför var du entusiastisk om dom två.. Hur som helst.. okej, gå ur din mega kändis bubbla okej, redo? för att uppenbarligen.. Nej det finns ett par mega kändisar som jag inte skulle ligga med. Kylie Jenner. okej Du skulle ligga med henne henne.. Smash! Jo men varför gör du.. Kylie,… Du säger alltid att hon är falsk och så… Hon är falsk Jag skulle ligga med henne. För det här är bara baserat på utseende. okej okej jag ska välja nästa.. Sandra Bullock Fan heller, pass Charles!! Folk säger att jag ser ut som henne okej men det gör du inte Det var den enda jag tänkte okej men vem ser ut som jag.. och jag har sagt till dig, från början att du inte ser ut som henne. Jag är så förbannad. Om du inte ligger med henne så… gillar du inte mig. Jag tycker personligen att du inte ser ut som henne. Vissa tycker det, men inte jag Jag tror du är blind av kärlek. Jag tror på något sätt så fick jag dig att gilla mig, men uppenbarligen din typ är något annat Jag gillar inte Sandra.. Varför har du en annan typ? Vilken typ?! Du listade Jennifer Lopez, Selena Gomez.. Vilken typ?! Det här spelet är tufft hörni. jag säger er… om du har en flickvän eller en pojkvän, spela inte det här spelet! Det kommer sluta i att ni gör slut. jag säger er.. Som tur är, så har vi ett nyttigt förhållande innan, så.. Så du skulle säga pass till den här killen.. Blake Griffin *fnittrar* jag skulle ligga med han varför? För ni ser likadana ut.. Nej det gör vi inte.. Han är väldigt lång och stark som du. Du sa att du skulle ligga med han? jag skulle ligga Jag gillar bakset spelare. Jag hatar dig Bra, jag kommer inte säga fler Jag sa att jag skulle ligga med han på grund av dig. Han påminner mig av dig. det är därför. jag älskar dig, förlåt Blake Lively Blake Lively Jag skulle ligga med henne. Du skulle ligga med alla Jag vet att du skulle Innan vi började dejta, jag var ett djur. din tjej, nu ligger vi Jag är inte stolt över mitt förflutna men det är som det är, man lever och man lär sig man ligger och inte ligger Hur hårt var du tvungen att övertala mig att dejta dig lätt. jag var typ nej du har ett dåligt rykte och jag gillar inte dig. Men det var bara typ min “a” strategi jag har en B, C, D strategi men jag körde på “A” strategin Jag var typ men hon är en snäll tjej, “A” strategin kommer funka. Åh Herre gud Tjejer, gå inte ut med någon som han. Redo? Om du säger ja till han, så måste vi göra slut här och nu. 21 Savage För att jag förstår inte någonting av vad han säger. Adam Sandler Han är rolig, jag tror att han skulle kunna övertala mig för att han är rolig. Han skulle kunna övertala dig? Jag skulle bara säga pass Vad menar du? han är så rolig! och kanske charmig, och jag gillar personligheter också vet du. Gillar du långa och muskulösa killar eller personligheter? långa och muskulösa. precis Varför skulle du ligga med Adam Sandler? det var den sämsta imitationen någonsin.

vafan det är skitsnack Du sa att du gillade basketspelare.. Kevin Durant Nej han ser bara normal ut för mig.. Han är en jävla Beast! Om jag inte visste att han var en jätte duktig basket spelare skulle jag bara du ser normal ut för mig. Sylvie, du är inte Hound? kan vi gå vidare.. Du sa att du gillade basketspelare så jag gör en lista på basketspelare.. Lady Gaga Tung pass! Du gillar inte hennes näsa inte alls, jag tycker inte alls hon är snygg. Lady Gaga, jag älskar dig… Pass. Äntligen, vi har en. Nej! det finns så många kändisar som jag inte är attraherad till… alls. Miley Cyrus Pass Om du såg henne i klubben? Om jag såg Miley i klubben skulle jag inte ens försöka prata med henne. Hannah Montana, ja Jag hatar dig! Jennifer Aniston Åh herre gud, vad menar du… Smash! Verkligen? Ja! Hon… ser bra ut! Jag antar att det är min speedround nu, för att Sylvia bara hamrar ut frågor Men okej, jag har två sekunder på mig att bestämma mig för om jag skulle ligga eller inte med den personen. Så varför “smash” längst fram? okej… Katy Perry Pass Hon är ingen som jag ser upp till.. Jag vet inte, jag känner att det är typ vita killar som gillar Katy Perry Typ “ååh titta på Katy Perry, titta hennes bröst” Jag bara jag ger fan i om dom har bröst Har du någonsin hört någon säga det? Wow! alla i kommentarsfältet håller förmodligen på och “vadå pass på Katy Perry vad menar du är du gay eller??” Jag gillar “ethnic looking” tjejer som jag sa, spanska tjejer ser bra ut. Gillar du spanska tjejer? så varför retar du alltid Ryan för att han gillar Latina? För att Ryan gillar “under average” spanska tjejer. okej… Jag kommer gå direkt till “tanning booth” efter det här. Britney Spears Pass Back in the day, smash Ärligt typ.. vadå? om det kom ner till det skulle jag ligga med henne.. men asså… blond… Om det kom ner till det så skulle du ligga men vad som helst som hade en vagina. … Är det jag lär mig.. Men jag gillar typ små tjejer, och med små tjejer så menar jag typ.. “petite” tjejer. Så jag passar inte ens…

Jo , du är liten.. du är liten Och jag gillar inte vite tjejer, vanliga vita tjejer med blont hår. Jag har aldrig sett dom som väldigt attraktiva.. jag menar, Blake Livley.. ser såklart bra ut.. Du beskriver mig till sista detalj som du inte gillar! Du är inte vit, och du är inte heller.. Naturligt blond. Du trodde jag var vit när vi började dejta.. trodde inte du att jag var vit? nej vad trodde du att jag var? typ.. “persian” Cameron Dias Hård pass. jasså? Hilary Berry Det var just då.. hon visste… Smash.. … that she was dating a player. Dan Bilzerian Du skämtar. Du fucking skämtar.. Vad menar du Dan?? Jag vet inte, jag vet inte.. kanske i en situation.. jag vet inte.. det är inte riktigt min typ, nej, jag skulle passa. du pratar om att jag är en player… Jag gillar bara att han är stor och muskulös… Det är bara hans skägg, om han inte hade skägg skulle jag förmodligen ligga med han… men förrutom det, skulle jag passa det här spelet är wack… Du sa precis smash till typ 100.. Ja, men ingen av dom var Dan Bilzerian Ed Sheeran Pass? okej, wow.. jag lär mig massor av dig… Jag passar på alla, liksom.. varför har du den mest lojala flickvännen i hela världen? Jag passar på alla, liksom.. varför har du den mest lojala flickvännen i hela världen? Såklart så vet du vad jag skulle göra… smash Jag bara valde att inte ha några killar med på listan som jag visste du skulle smasha. okej, vet du vad.. jag säger dom, fuck it Tray Songz Tray Songz? om du säger pass… den här tjejen blir kåt bara av att tänka på honom.. Nej inte alls! du är konstig… Ta upp det jävla pappret! vad var det, jag såg inte.. håll upp den.. ta bort den skiten här ifrån! Så hörni, det var utmaningen som jag sa, spela inte med din partner, flickvän.. det är inte kul! men man lär veta massa saker om någon som.. som Dan Bilzerian, Tory Lanes, som jag trodde hon skulle passa på helt.. visar sig att dom faktiskt är smashar.. Fucking sluta följa dom! vad sägs om det? du är en orm Men jag hoppas att ni gillade det, om ni gjorde det, gå ner och Smasha gillnings knappen! låt oss slå 200,000! Du vet redan att ni dödar det i varje video, men om vi når 200,000 i 24h så ska jag ska spela det här med mina föräldrar Vilket kan sluta i skillsmässa.. men jag vet inte, vi får ta reda på det… Shoutout till mig flickvän, gå prenumenera på Sylvia nu! hon är nästan vid 1 000 000 prenumenanter! Youtube.com/SylviaGhani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *